Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Η Παραμυθοχώρα φέρνει κοντά σας τον Μίκυ και την παρέα του!
 Το κουκλοθέατρο είναι ένα είδος θεάτρου με ιδιαιτερότητες αφού οι πρωταγωνιστές του δεν είναι άνθρωποι αλλά κούκλες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος ψυχαγωγίας που πάντα ενθουσίαζε και θα ενθουσιάζει τους μικρούς μας φίλους, ανεξαρτήτου εποχής, ενώ παράλληλα τους διαπαιδαγωγεί με περίτεχνο τρόπο βοηθώντας τους να ανακαλύψουν αξίες της ζωής όπως η γνώση, η μάθησης, η φιλία, η αγάπη, η προσφορά στον συνάνθρωπο κ.α οι οποίες οδηγούν στη διάπλαση ενός σωστού και καλλιεργημένου χαρακτήρα.
     Η Παραμυθοχώρα ετοίμασε μια μοναδική έκπληξη για τους μικρούς της φίλους για τη σεζόν 2019 – 2020. Πρωταγωνιστές των παραστάσεων κουκλοθέατρου θα είναι οι διαχρονικοί αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων Μίκυ και Μίνι Μάους, Ντόναλντ και Νταίζη Ντάκ και φυσικά, από αυτήν την παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι, Γκούφη και Πλούτο.
  Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κουκλοθέατρο, με φρέσκιες μοναδικές ιστορίες στο πνεύμα πάντα των αρχών που πρεσβεύει η Παραμυθοχώρα, οι οποίες επιδιώκουν μέσα από τη χαρά και την ψυχαγωγία των παιδιών να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στους μικρούς μας φίλους, τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.


  Ο Μίκυ και η παρέα του, στην πρώτη παράσταση της Παραμυθοχώρας για τη φετινή σεζόν με τίτλο «Το μαγικό σχολείο του Μίκυ», έρχονται να χαρίσουν χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους, αλλά και να τούς διδάξουν την αξία της γνώσης, της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και του σεβασμού ρίχνοντας φως στις αρνητικές επιπτώσεις του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού (bullying), της περιθωριοποίησης από τη μαθητική κοινότητα και των άσκοπων απουσιών από τη σχολική κοινότητα.
  Θέλοντας να πετύχουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη κατανόηση αυτών των τόσο σημαντικών μηνυμάτων από τα παιδιά, στη φετινή παράσταση κουκλοθέατρου έχουν προστεθεί ερωτήσεις γνωστικής αναδόμησης από την πτυχιούχο life and relationship coach, Ζωή Ζέρβα. 

   Το εντυπωσιακό κουκλόσπιτο της Παραμυθοχώρας είναι χειροποίητο και είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της καλής φίλης και συναδέλφου Μαρίας Φάλαρη.
  Είστε εκπαιδευτικός ή μέλος συλλόγου και θέλετε να προσφέρετε στους μικρούς σας φίλους ένα ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και ταυτόχρονα παιδαγωγικό θέαμα;  Τα γενέθλια του παιδιού σας πλησιάζουν και θέλετε, αυτή τη φορά, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να τού προσφέρετε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, που θα ενθουσιάσει το ίδιο και τους μικρούς, επίτιμους καλεσμένους του; Θέλετε η βάφτιση του μωρού σας, να μείνει αλησμόνητη σε μικρούς και μεγάλους; Θέλετε απλά να κάνετε ένα μοναδικό, αληθινά πρωτότυπο δώρο;
  Επικοινωνήστε με την Παραμυθοχώρα, για να οργανώσετε τη δική σας μοναδική εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

«Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας».

   Το κουκλόσπιτο της  Παραμυθοχώρας  φοράει τα καλοκαιρινά του και σας καλεί στην καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου  «Οι περιπέτειες της ...