Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Περιπέτειες στο Μαγεμένο Βυθό της Παραμυθοχώρας
Περιπέτειες στο Μαγεμένο Βυθό της Παραμυθοχώρας

  Η Παραμυθοχώρα φοράει τα καλοκαιρινά της και φέρνει κοντά στους μικρούς της φίλους τις «Περιπέτειες στο μαγεμένο βυθό της Παραμυθοχωρας»! Αντί για μία καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου, φέτος η Παραμυθοχώρα, έχει ετοιμάσει μια σειρά αυτοτελών ιστοριών με ήρωες από το θαλάσσιο κόσμο.
  Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε με τις ιστορίες της ρεπόρτερ του βυθού της Μπούλας της Ιπποκαμπούλας και του Δάκη του Χταποδάκη ενός μικρού καλόκαρδου χταποδιού που γαργαλιέται συνέχεια! Γνωρίστε τη Ρόζα το σπάνιο ροζ δελφίνι και τον αδελφό της τον Μπλου και πλήθος άλλων ξεχωριστών ηρώων με Guest Star σε ρόλο animater τον αγαπημένο ήρωα τον παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη αυτοπροσώπως!


  Οι περιπέτειες στο μαγεμένο βυθό της Παραμυθοχώρας σκοπό έχουν πέρα από το να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους, να τους διαπαιδαγωγήσουν  και να τους μεταλαμπαδεύσουν τη σημαντικότητα μεγάλων αξιών της ζωής όπως η φιλία, η γνώση, η ισότητα, η μάθηση, η οικολογία, η αξία του σχολείου καθώς και η σημαντικότητα της προστασίας της φύσης.


  Tα γενέθλια του παιδιού σας πλησιάζουν και θέλετε, αυτή τη φορά, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να του προσφέρετε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, που θα ενθουσιάσει το ίδιο και τους μικρούς, επίτιμους καλεσμένους του;
  Θέλετε η βάφτιση του μωρού σας, να μείνει αλησμόνητη σε μικρούς και μεγάλους; Είστε εκπαιδευτικός, μέλος συλλόγου ή ιδιοκτήτης καταστήματος και θέλετε να προσφέρετε στους μικρούς σας φίλους ένα ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και ταυτόχρονα παιδαγωγικό θέαμα; Θέλετε απλά να κάνετε ένα μοναδικό, αληθινά πρωτότυπο δώρο;    Η Παραμυθοχώρα αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις παροχές μας και να οργανώσετε το δικό σας ξεχωριστό event!Πληροφορίες:
Προσωπικό μήνυμα στη σελίδα  στο Facebook:
https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1-2102974243301836/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

«Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας».

   Το κουκλόσπιτο της  Παραμυθοχώρας  φοράει τα καλοκαιρινά του και σας καλεί στην καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου  «Οι περιπέτειες της ...