Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

"Κουκλοθέατρο"
Το κουκλοθέατρο είναι ένα είδος θεάτρου με ιδιαιτερότητες αφού οι πρωταγωνιστές του δεν είναι άνθρωποι αλλά κούκλες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος ψυχαγωγίας που πάντα ενθουσίαζε και θα ενθουσιάζει τους μικρούς μας φίλους, ανεξαρτήτου εποχής, ενώ παράλληλα τους διαπαιδαγωγεί με περίτεχνο τρόπο βοηθώντας τους να ανακαλύψουν αξίες της ζωής όπως η γνώση, η μάθησης, η φιλία, η αγάπη, η προσφορά στον συνάνθρωπο κ.α οι οποίες οδηγούν στη διάπλαση ενός σωστού και καλλιεργημένου χαρακτήρα.
  Το εντυπωσιακό κουκλόσπιτο της Παραμυθοχώρας είναι χειροποίητο και είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της καλής μου φίλης και συναδέλφου Μαρίας Φάλαρη. Έργα της ίδιας είναι και οι επτά μεγάλες χειροποίητες Μαριονέτες οι οποίες δίνουν ζωή στους ήρωες των ξεκαρδιστικών και ταυτόχρονα διδακτικών ιστοριών της μάγισσας Ταραντούλας που τόσο αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια από τους μικρούς μας φίλους σε Αθήνα και Εύβοια.


    Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ καθώς το μαγικό κουκλόσπιτο της Παραμυθοχώρας κρύβει και άλλους δεκαπέντε ήρωες κλασικών παραμυθιών!  Εικοσι δύο λοιπόν μικροί πρωταγωνιστές περιμένουν να ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα να διαπαιδαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους μέσα από πρωτότυπα παραμύθια διανθισμένα με πλήθος διαδραστικών κομματιών που οδηγούν το παιδί στην άμεση συμμετοχή του στο δρώμενο.
    Η μάγισσα Ταραντούλα, η Καλικατζαρένια , ο Αράχνιους, ο Παραμυθούλης, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη, η Κοκκινοσκουφίτσα και πλήθος κλασικών ηρώων σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις όμορφες ιστορίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

«Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας».

   Το κουκλόσπιτο της  Παραμυθοχώρας  φοράει τα καλοκαιρινά του και σας καλεί στην καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου  «Οι περιπέτειες της ...