Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

"Ανιματέρ"


 Τα γενέθλια του παιδιού πλησιάζουν και θέλετε, αυτή τη φορά, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να του προσφέρετε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, που θα ενθουσιάσει το ίδιο και τους μικρούς, επίτιμους καλεσμένους του; Θέλετε η βάφτιση του μωρού σας, να μείνει αλησμόνητη σε μικρούς και μεγάλους; Μία από τις καλύτερες ιδέες που θα χαρίσουν γέλιο και χαρά στα παιδιά είναι να προσθέσετε ακόμα έναν καλεσμένο στη λίστα σας! Έναν ανιματέρ που θα αναλάβει τη διασκέδαση των παιδιών και θα σας εγγυηθεί ότι κανείς δεν πρόκειται να φύγει παραπονεμένος.


                                                         

   Ο Ανιματέρ θα διασκεδάσει τα παιδιά σας φορώντας στολή χαρακτήρα καρτούν. Θα παίξει μαζί τους θα τα ψυχαγωγήσει και με περίτεχνο τρόπο θα τα διδάξει μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.
   Η Παραμυθοχώρα σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εμφανίσεις ανιματέρ με αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Συγκεκριμένα κλόουν, πριγκίπισσες, Μπομπ Σφουγγαράκης, Μίκυ, Μίνι, Στρουμφίτα, Πριγκίπισα Έλσα, Ζορό, Μπάτμαν, Σούπερμαν, Σπάιντερμαν, Πειρατής. 
  Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε κάποια εμφάνιση η οποία δεν περιλαμβάνεται στις άνωθεν φτάνει να επικοινωνήσετε μαζί μας έγκαιρα. 
  Οι χειροποίητες εμφανίσεις των ηρώων της Παραμυθοχώρας είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της καλής μου φίλης και συναδέλφου Μαρίας Φάλαρη. 

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

«Οι περιπέτειες της μικρής Μελένιας».

   Το κουκλόσπιτο της  Παραμυθοχώρας  φοράει τα καλοκαιρινά του και σας καλεί στην καλοκαιρινή παράσταση κουκλοθέατρου  «Οι περιπέτειες της ...